Profitable Passion Inner Circle

Eindelijk een betaalbare coaching service!

Ik herinner me dat toen ik in 2015 voor mezelf begon, mijn budget erg beperkt was. Ik kon me geen coach veroorloven (dacht ik) en dus investeerde ik in allerlei online trainingen die bergen met goud beloofden. “Ik heb de gouden sleutel gevonden, want zoals je ziet heb ik prima resultaten gehaald. En als ik het kan, kan jij het ook, want zo speciaal ben ik niet. Volg deze stappen en de resultaten volgen.”. Klinkt bekend? Het was pas tot eind 2017 dat ik besloot in een business coach te investeren en dat ik daadwerkelijk stappen begon te zetten in mijn ondernemerschap en in mijn mindset. en nu ben ik, uiteraard, volledig overtuigd.

Als je het mij vraagt, hoort iedere ondernemer in zichzelf te investeren en een coach in te schakelen. Je ziet tenslotte je eigen blinde vlekken niet (hoe zouden ze toch aan die naam zijn gekomen? 😉) en een coach helpt jou je volledige potentieel aan te spreken. In sport heeft elke succesvolle topsporter minimaal 1 coach, dus waarom zouden we dat niet toepassen in het bedrijfsleven?

Maar coaching is toch duur?

Dat is natuurlijk allemaal relatief. Echter veel coaching programma’s vragen een behoorlijke investering, vooral de jaarprogramma’s. Ik bedoel 4-5 en zelfs 6 cijfers! Ik kan me voorstellen dat je dat geld niet ergens hebt liggen, jezelf afvragend waar je dat nu weer aan uit gaat geven. Zoals ik al zei, alles is relatief. Wanneer je 1 Euro uitgeeft en je krijgt er 2 terug, is dat een goed investering. Wanneer je er 3 terug krijgt, nog een betere investering. Maar ja, je hebt wel die ene Euro nodig om uit te kunnen geven en wanneer die er niet is, krijg je ook niets terug. Het bekende kip en ei probleem. Klinkt bekend?

“Wanneer ik genoeg inkomen heb”

“…..dan ga ik investeren in een goede coach die mij helpt mijn bedrijf te laten groeien en uit te breiden, en kan ik zelf ook eindelijk het volgende niveau bereiken.”. Dat vertelde ik mezelf. Ik had simpelweg niet het budget om in mezelf te investeren. en het irritante is dat wanneer je het geld er niet voor hebt (of denkt te hebben), je datgene juist het hardste nodig hebt. Maar hoe kom je nou uit die kip en ei situatie? Dat is precies de reden dat ik de “Profitable Passion Inner Circle” gecreëerd heb.

Wat is de Profitable Passion Inner Circle?

De Profitable Passion Inner Circle biedt High Level coaching aan voor een laagdrempelige  investering. Het is een community van gelijkgestemde mensen (Passionado’s) die samen willen groeien, zichzelf en hun bedrijf willen ontwikkelen en elkaar ondersteunen, zodat iedereen zijn of haar doelen behaalt. Het is coaching in abonnementsvorm, waarbij maandelijks een bijdrage wordt geïncasseerd. Als je serieus bent en meteen voor een jaar investeert, krijg je 2 maanden gratis. Ter vergelijking, wanneer je 1 keer per maand uit eten kunt gaan, kan je je dit ook veroorloven.

High Level coaching voor een Entry Level investering

Wat zit er allemaal in de Profitable Passion Inner Circle?

Hieronder vind je de onderdelen van de Profitable Passion Inner Circle. Hou er rekening mee dat hoe groter de community wordt, hoe meer inhoud er beschikbaar komt en hoe meer waarde je eruit gaat halen!

Vraagbaak

De vraagbaak een groot gedeelte van de Inner Circle. Zie het als een online mastermind waarin je feedback en antwoorden krijgt op al je vragen en uitdagingen. Er zijn vier hoofdonderwerpen:

 • Mindset
 • Ondernemerschap
 • Verkoop
 • Expertise gezocht

Mocht je vraag niet in één van deze vier onderwerpen passen, is er een kanaal voor overige vragen en uitdagingen. Je zult absoluut leren van de feedback en antwoorden op jouw berichten en van de inzichten die je dankzij je mede Passionado’s krijgt. Sommige vragen zullen aanzetten tot grote conversaties waarin iedereen ontzettend veel waarde krijgt en andere zijn wellicht meer persoonlijk. In ieder geval krijg jij de mogelijkheid je vragen en uitdagingen te delen en anderen te helpen met hun vragen en uitdagingen. En wanneer de behoefte in de groep er is, kunnen ook andere onderwerpen toegevoegd worden.

Centraal zijn de kanalen Introductions – Introducties en Tips – Tools – Tricks. Deze twee kanalen zijn zowel voor de Nederlandstalige als Engelstalige Passionado’s toegankelijk. De namen spreken voor zich.

Live Zoom meetings

Minimaal één keer per maand kan je een live Zoom meeting bijwonen. De onderwerpen tijdens de live meeting zijn onder andere (maar niet beperkt tot) een actueel thema dat in de community speelt, een Q&A sessie, of een hotseat (klik hier voor de uitleg van het hotseat concept) voor één van de leden. Deze sessies worden opgenomen, dus mocht je er een keer niet bij kunnen zijn, kan je de sessie altijd nog terugkijken wanneer het jou uitkomt. En naar mate de community groeit, zullen ook externe experts hun intrede doen om hun kennis en expertise te delen tijdens de live meetings.

Matchmaking

Wij geloven in de kracht van netwerken. Daarom bieden we de mogelijkheid aan tot matchmaking. Wanneer jij je netwerk wil laten groeien en andere Passionado’s beter wil leren kennen, meld je dan aan voor de matchmaking functionaliteit. Je geeft aan met welke frequentie je iemand wil ontmoeten en iedere keer zorgt het systeem ervoor dat je gematcht wordt met een andere Passsionado. Hou er rekening mee dat er zowel Nederlandstalige als Engelstalige leden zijn.

Resources

Het resources-gedeelte kan je beschouwen als onze kennisbibliotheek. Met de juiste kennis krijgen we meer gedaan in minder tijd; kunnen we mensen, programma’s en apps vinden die ons bedrijf beter en ons leven makkelijker maken. In de Profitable Passion Inner Circle krijg je de mogelijkheid om kennis te vergaren en te delen, van professionele service providers tot nieuwe technologieën, inzichten, tips, tools en meer wat onze efficiëntie verbetert en onze ondernemende levens makkelijker maakt. Hier vind je onder andere de opgenomen live sessies, e-books hoe je je mindset kunt verbeteren, je zelfvertrouwen een boost kan geven, je LinkedIn profiel kunt verbeteren, en nog veel meer. Ook jij kunt hier je e-books en andere bronnen van informatie delen met je mede Passionado’s. Online trainingen kunnen hier ook aangeboden worden.

Interactie tussen Passionado’s

De Inner Circle biedt nóg een mogelijkheid tot netwerken aan, namelijk rechtstreekse communicatie met je mede Passionado’s. Dat kan op twee manieren:

 • Voice rooms – je kunt in een voice room stappen en andere Passionado’s ontmoeten. Wanneer je bekend bent met online meetings zoals Zoom, dan kan je met de voice rooms werken. Als je het mij vraagt, een unieke en erg coole feature binnen de Inner Circle. Ik weet zeker dat je hier steeds vaker gebruik van gaat maken!
 • Direct messaging – je kunt ook directe boodschappen sturen naar een mede Passionado door onder het kopje “direct messaging” op hun naam te klikken en beginnen met chatten. Mocht een naam missen, kan je deze opzoeken door op het plusje te klikken en zo een chat starten. Je kunt zo ook bijvoorbeeld documenten versturen.

Uiteraard kan je ook gewoon op een vraag antwoorden, of één van de live meetings bijwonen en wanneer je je aanmeldt voor de matchmaking, kom je ook in contact met de anderen.

Overal toegang tot de community!

Je kunt de Inner Circle echt vanaf elk device benaderen! Gebruikmakend van het heartbeat platform kan je de community op drie manieren benaderen:

 • via je webbrowser
 • via je laptop door de desktop app te downloaden
 • via je smartphone door de heartbeat app te downloaden vanuit de Google store of de Apple store.

Wanneer je je aanmeldt voor de Profitable Passion Inner Circle, vind je een handleiding die je introduceert in alle features van het platform alsook een korte video met daarin een rondleiding.

Zoals gezegd, hoe groter de community wordt, hoe meer waarde er aangeboden kan worden en hoe meer jij eruit kunt halen. Zonder dat je daar extra voor gaat betalen.

Zijn er voorwaarden verbonden aan het lidmaatschap?

Ja. Met betrekking tot de Profitable Passion Inner Circle, deze is in eerste instantie bedoeld voor ondernemers. Maar mocht je ondernemende aspiraties hebben, of voel je je ondernemer binnen je eigen organisatie, ben je van harte welkom om erbij te komen en te profiteren van alle inhoud en coaching binnen de community. Er is echter wel een Gedragsreglement waar iedereen zich aan zal moeten houden. De Inner Circle is een besloten, veilige, vertrouwde omgeving waarin iedereen zich comfortabel hoort te voelen en zich kwetsbaar durft op te stellen, zodat elke vraag gesteld kan worden. We helpen en ondersteunen elkaar en indien iemand zich niet houdt aan het reglement, zullen passende maatregelen genomen worden met als laatste redmiddel het verwijderen van de betreffende persoon uit de community. Dat recht is voorbehouden aan de beheerders.

Met betrekking tot jezelf, zijn er 2 benodigde investeringen die ik even moet aanstippen:

 1. Een financiële investering van 97 euro per maand (excl. BTW). Dat is ongeveer 10% van mijn normale coaching dienst. Naar mijn mening, laag genoeg om mijn coaching beschikbaar te maken voor een groter publiek en hoog genoeg om de koopjesjagers te scheiden van de mensen die wel serieus zijn en actief willen bijdragen aan hun eigen groei en de groei van de community.
 2. Een persoonlijke investering van tijd. De enige manier waarop ik kan garanderen dat je er waarde uit gaat halen, is wanneer je actief en betrokken bent in de community. Wanneer je geen vragen stelt, kan ik geen antwoorden geven. Wanneer je mij niet uitdaagt, kan ik je niet helpen, en ook de andere leden niet. Dus hoe meer jij er zelf in stopt, hoe meer jij ervan gaat profiteren en eruit kan halen, dat is mijn garantie aan jou!

Dus wanneer je klaar bent om te gaan groeien, investeren in jezelf en de stap naar het volgende niveau te zetten, neem dan nu actie en meld je aan via de knop.

Waarom zou ik mijn geld aan jou uitgeven?

Een zeer terechte vraag! En ik beantwoord hem graag. Ik ben niet het type die gaat verkondigen hoe goed ik ben. Dat voelt als opscheppen en daar hou ik absoluut niet van. Gelukkig heb ik klanten die graag vertellen wat ik voor ze betekend heb. Hieronder zie je enkele reacties:

Testimionial Aletta Zeeman
Testimonial Boudy Pilgram
Testimonial Alexandra Koene
Testimonial Wim Valstar

Dit zijn slechts enkele mensen die iets over mij zeggen, waar ik uiteraard heel blij mee ben. Je kunt  hier nog meer verhalen vinden of naar mijn LinkedIn profiel gaan om te kijken wat mensen van mij vinden. Ik vind het geweldig zulke onderschrijvingen en aanbevelingen te krijgen en dat wil ik van jou uiteindelijk ook krijgen. Je kunt er dus op rekenen dat ik alles geef om ook van jou mijn volgende succesverhaal te maken. Dus kies één van beide opties hieronder, word Passionado en laat mij je helpen het volgende niveau te bereiken in je ondernemerschap.

Ik heb nog andere vragen

Laat mij deze dan beantwoorden! De knop hieronder stuurt je naar mijn Calendly link waarmee je een tijd in mijn agenda kan prikken om jouw vragen beantwoord te krijgen. Of stuur me een e-mail en ik kom er zo snel mogelijk op terug.