In het nieuws

PowerMindcoach in het nieuws

Je kunt een perfecte dienst of service leveren, als je niet in het nieuws bent, dan ben je niet zichtbaar en kunnen je klanten jou niet vinden. Gelukkig ben ik regelmatig zichtbaar en word ik gevraagd als workshopleider of spreker.

Internationaal in het nieuws

Ook internationaal ben ik regelmatig in het nieuws, alleen niet onder de naam PowerMindcoach. Waar PowerMindcoach de focus heeft op Nederland, heeft Millionaire Life Strategy de focus op internationaal. Sinds 2020 ben ik ook daar meer aandacht aan gaan geven.  Dat dit zijn vruchten afwerpt, blijkt wel uit de vele artikelen die er zijn geplaatst. Je vindt ze allemaal hier.

Word of mouth

Gelukkig ben ik niet alleen afhankelijk van nieuwsberichten en zorgen mijn resultaten er ook voor dat ik gevonden word. Kijk maar eens op mijn testimonials pagina of op Ratecard.